SOOOG HEEFT VACATURES!  Interesse?  Klik hier!

Nieuws

(Inval)leerkrachten gezocht

(Inval)leerkrachten gezocht

Gepubliceerd op: 30-08-2021 SOOOG zoekt leerkrachten voor de PLUSPOOL en de INVALPOOL. 
 
Buitenles voor kinderen in Blijham

Buitenles voor kinderen in Blijham

Gepubliceerd op: 25-06-2021 In Blijham ontstaat in de tuin van Marleen en Tjark Bos een buitenlocatie voor scholen in de regio. Samen met het SOOOG, Waterschap Hunze en Aa’s, Stichting Welzijn Westerwolde en de Rijdende Popschool worden er concrete stappen gezet naar het komend schooljaar. Vele andere partijen staan in de startblokken om aan te haken en denken mee.  
 
Ieder kind heeft beweegtalent

Ieder kind heeft beweegtalent

Gepubliceerd op: 19-05-2021 Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) heeft met “BeweegTALENT” een doorlopend project op al haar basisscholen. De organisatie en uitvoering van dit naschoolse aanbod (NSA) is in handen van een sportcoach van Huis voor de Sport Groningen (HvdSG). 
 
SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Gepubliceerd op: 09-02-2021 Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst goed tegemoet kunnen zien en daar zijn we heel trots op. Omdat alle kinderen in onze regio, ook in deze tijd, recht hebben op het allerbeste onderwijs en de allerbeste opvang.
 
Vakantieoverzicht 2021-2022

Vakantieoverzicht 2021-2022

Gepubliceerd op: 29-10-2020 De vakanties voor 2021-2022 zijn bekend.   
 
SOOOG COURANT

SOOOG COURANT

Gepubliceerd op: 08-06-2020 SOOOG vindt goede communicatie heel belangrijk. Ieder jaar schrijft het bestuur van SOOOG een bestuursverslag. Het bestuur legt met het bestuursverslag verantwoording af. Deze krant is een publieksversie van het bestuursverslag. Alle belangrijke informatie staat erin, op een prettige manier verteld.
 
Ouderfolder - "Ruimte voor morgen"

Ouderfolder - "Ruimte voor morgen"

Gepubliceerd op: 26-06-2019 In deze folder informeren wij u over ons nieuwe strategisch beleid ‘Ruimte voor morgen!’ Iedere vier jaar kijken wij als organisatie naar wat we bereikt hebben de afgelopen periode en naar wat we de komende jaren willen bereiken. De afgelopen vier jaar hebben we veel van onze doelen behaald. Onze mensen zetten zich volledig in om het uiterste uit kinderen te halen, werken in hechte teams samen en zijn trots op hun school. We zijn financieel gezond en de onderwijskwaliteit is op al onze scholen op orde.