Bereikbaarheid bestuursbureau in de ZOMERVAKANTIE:
- Maandag 12 juli tot en met vrijdag 16 juli van 08.00 - 12.00 uur bereikbaar.
- Maandag 19 juli tot en met vrijdag 13 augustus gesloten.
- Maandag 16 augustus tot en met vrijdag 20 augustus van 08.00 - 12.00 uur bereikbaar.

Buitenles voor kinderen in Blijham

Buitenles voor kinderen in Blijham

Terug naar Nieuws | Gepubliceerd op:

In Blijham ontstaat in de tuin van Marleen en Tjark Bos een buitenlocatie voor scholen in de regio. Samen met het SOOOG, Waterschap Hunze en Aa’s, Stichting Welzijn Westerwolde en de Rijdende Popschool worden er concrete stappen gezet naar het komend schooljaar. Vele andere partijen staan in de startblokken om aan te haken en denken mee.

 

Afgelopen woensdag was er een superleuke ochtend met de obs Hendrik Wester uit Oude Pekela. “Volgende week gaan we weer verder met ons blotenvoetenpad”, zeggen de leerlingen. Meester Wilbert zegt: “dit is wat mijn leerlingen nodig hebben. Kijk nou, wat een rust en samenwerking. Wat een kwaliteiten die ze nu wél kunnen laten zien.

Meer lezen? Kijk hier.

Bekijk ook

Ieder kind heeft beweegtalent

Ieder kind heeft beweegtalent
Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) heeft met “BeweegTALENT” een doorlopend project op al haar basisscholen. De organisatie en uitvoering van dit naschoolse aanbod (NSA) is in handen van een sportcoach van Huis voor de Sport Groningen (HvdSG). 

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI
Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst goed tegemoet kunnen zien en daar zijn we heel trots op. Omdat alle kinderen in onze regio, ook in deze tijd, recht hebben op het allerbeste onderwijs en de allerbeste opvang.

SOOOG INFORMATIEBRIEF VOOR OUDERS/VERZORGERS - FEBRUARI 2021

SOOOG INFORMATIEBRIEF VOOR OUDERS/VERZORGERS - FEBRUARI 2021
Na weken thuisonderwijs waarin u uw kinderen hebt begeleid, gaan maandag 8 februari aanstaande de scholen weer open. Dat betekent dat er dan weer fysiek onderwijs gaat worden gegeven aan de leerlingen. We hebben ernaar uitgekeken om de kinderen weer te zien, maar er zijn ook gemengde gevoelens en zorgen.