SOOOG heeft vacatures!  Interesse?  Klik hier.

In verband met de HERFSTVAKANTIE is het bestuursbureau gesloten van vrijdag 15 oktober, 12.00 uur, tot en met vrijdag 22 oktober. 

Buitenles voor kinderen in Blijham

Buitenles voor kinderen in Blijham

Terug naar Nieuws | Gepubliceerd op:

In Blijham ontstaat in de tuin van Marleen en Tjark Bos een buitenlocatie voor scholen in de regio. Samen met het SOOOG, Waterschap Hunze en Aa’s, Stichting Welzijn Westerwolde en de Rijdende Popschool worden er concrete stappen gezet naar het komend schooljaar. Vele andere partijen staan in de startblokken om aan te haken en denken mee.

 

Afgelopen woensdag was er een superleuke ochtend met de obs Hendrik Wester uit Oude Pekela. “Volgende week gaan we weer verder met ons blotenvoetenpad”, zeggen de leerlingen. Meester Wilbert zegt: “dit is wat mijn leerlingen nodig hebben. Kijk nou, wat een rust en samenwerking. Wat een kwaliteiten die ze nu wél kunnen laten zien.

Meer lezen? Kijk hier.

Bekijk ook

SOOOG COURANT

SOOOG COURANT
Goede communicatie is belangrijk. Daarom schrijft het bestuur van SOOOG ieder jaar een bestuursverslag. Het bestuur legt met dat verslag verantwoording af. De SOOOG Courant is de publieksversie van dit bestuursverslag waarin alle informatie op een prettig leesbare manier wordt verteld.    

SOOOG Magazine - oktober 2021

SOOOG Magazine - oktober 2021
Maatschappij en samenleving veranderen. SOOOG en haar scholen, willen daarop aansluiten en waar kan inspelen. We zijn trots op de resultaten en de inzet en passie die dat van leerlingen, ouders en medewerkers vraagt. In dit magazine nemen wij u graag mee in een aantal voorbeelden van recente veranderingen en vernieuwingen op onze scholen.

(Inval)leerkrachten gezocht

(Inval)leerkrachten gezocht
SOOOG zoekt leerkrachten voor de PLUSPOOL en de INVALPOOL.