Feiko Clockschool in Oude Pekela wordt Kindcentrum Feiko Clock

Feiko Clockschool in Oude Pekela wordt Kindcentrum Feiko Clock

Terug naar Nieuws | Gepubliceerd op:

Op 12 september 2019 om 11.00 uur vindt de feestelijke opening van het Kindcentrum Feiko Clock in Oude Pekela plaats. Op dat moment wordt het nieuwe bord met logo onthuld. De genodigden worden daarna door de feestvierende kinderen rondgeleid in het Kindcentrum. 

Op vrijdag 13 september 2019 om 18:30 uur vaart het Kindcentrum Feiko Clock mee met een gondel tijdens de Lucky Star Gondelvaart in Oude Pekela.

Het Kindcentrum Feiko Clock is één van de Kindcentra die Stichting Kinderopvang KiWi en Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen samen ontwikkelen. In een Kindcentrum kunnen kinderen van 0-12 jaar komen om te spelen en leren en ontwikkelen. Het kindcentrum Feiko Clock biedt peuterspeelgroepen, onderwijs en buitenschoolse opvang aan in een doorlopende ontwikkellijn. In ontwikkeling is nog de kinderdagopvang voor van 0-4 jaar.

Bekijk ook

(TOP)sportproject SOOOG en atletiekvereniging Aquilo

(TOP)sportproject SOOOG en atletiekvereniging Aquilo
Ook bij de KNAU (atletiekunie) zijn de sportinitiatieven van SOOOG niet onopgemerkt gebleven. 

Vakantieoverzicht 2020 - 2021

Vakantieoverzicht 2020 - 2021
De vakanties voor 2020 - 2021 zijn bekend. 

SOOOG Magazine - 2e editie 2019

SOOOG Magazine - 2e editie 2019
In dit SOOOG Magazine wordt een aantal veranderingen in het onderwijs beschreven en gaan we weer in op het onderwijs van alledag. Zo leest u een artikel over het gewijzigde toetsbeleid, een landelijke verandering die ook op onze scholen wordt doorgevoerd. In deze uitgave ook veel aandacht voor verschillende vormen van BSO (Buitenschoolse opvang). Daarnaast een artikel over een pilot vanuit Sociaal Werk Oldambt binnen twee van onze scholen. En een artikel over de start van het kindcentrum op obs Feiko Clockschool te Oude Pekela.