In verband met de zomervakantie is het bestuursbureau gesloten. Vanaf maandag 10 augustus zijn we weer bereikbaar.

Feiko Clockschool in Oude Pekela wordt Kindcentrum Feiko Clock

Feiko Clockschool in Oude Pekela wordt Kindcentrum Feiko Clock

Terug naar Nieuws | Gepubliceerd op:

Op 12 september 2019 om 11.00 uur vindt de feestelijke opening van het Kindcentrum Feiko Clock in Oude Pekela plaats. Op dat moment wordt het nieuwe bord met logo onthuld. De genodigden worden daarna door de feestvierende kinderen rondgeleid in het Kindcentrum. 

Op vrijdag 13 september 2019 om 18:30 uur vaart het Kindcentrum Feiko Clock mee met een gondel tijdens de Lucky Star Gondelvaart in Oude Pekela.

Het Kindcentrum Feiko Clock is één van de Kindcentra die Stichting Kinderopvang KiWi en Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen samen ontwikkelen. In een Kindcentrum kunnen kinderen van 0-12 jaar komen om te spelen en leren en ontwikkelen. Het kindcentrum Feiko Clock biedt peuterspeelgroepen, onderwijs en buitenschoolse opvang aan in een doorlopende ontwikkellijn. In ontwikkeling is nog de kinderdagopvang voor van 0-4 jaar.

Bekijk ook

SOOOG Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers - juni 2020

SOOOG Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers - juni 2020
In deze SOOOG Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers een compliment voor u!

SOOOG COURANT

SOOOG COURANT
SOOOG vindt goede communicatie heel belangrijk. Ieder jaar schrijft het bestuur van SOOOG een bestuursverslag. Het bestuur legt met het bestuursverslag verantwoording af. Deze krant is een publieksversie van het bestuursverslag. Alle belangrijke informatie staat erin, op een prettige manier verteld.

Informatiebrief en protocol inzake volledig openen basisonderwijs

Informatiebrief en protocol inzake volledig openen basisonderwijs
Sinds twee weken zijn onze scholen weer gedeeltelijk opengegaan. Deze gedeeltelijke heropening is heel goed verlopen en dat is voor iedereen een groot compliment: voor kinderen, ouders/verzorgers en medewerkers. Per maandag 8 juni aanstaande start weer een nieuwe fase.