SOOOG heeft vacatures!  Interesse?  Klik hier.

SOOOG COURANT

SOOOG COURANT

Terug naar Nieuws | Gepubliceerd op:

Goede communicatie is belangrijk. Daarom schrijft het bestuur van SOOOG ieder jaar een bestuursverslag. Het bestuur legt met dat verslag verantwoording af. De SOOOG Courant is de publieksversie van dit bestuursverslag waarin alle informatie op een prettig leesbare manier wordt verteld.

 

 

In de SOOOG Courant leest u alles over bijvoorbeeld het gevoerde beleid in het afgelopen jaar, hoe geld binnen de stichting is gebruikt en wat voor investeringen de stichting de komende jaren wil doen. Ook staat erin hoe de stichting in elkaar zit, wat de belangrijkste activiteiten zijn en hoe het er financieel voor staat.


We zijn er trots op aan u de SOOOG Courant 2020 te kunnen presenteren. De Courant is hier te lezen.

 

Bekijk ook

Kindcentrum Houwingaham

Kindcentrum Houwingaham
Minister Bruins Slot ziet met eigen ogen hoe kindcentrum Houwingaham in Bad Nieuwschans volop in beweging is.

Nieuwsbrief ouder(s)/verzorger(s) - juni 2022

Nieuwsbrief ouder(s)/verzorger(s) - juni 2022
Het schooljaar zit er bijna op en de leerlingen hebben weer een volgende stap gezet in hun ontwikkeling. Met die ontwikkeling zijn wij elke dag heel druk bezig. Juist daarom willen wij als SOOOG intensief samenwerken met Kinderopvang Winschoten (KiWi).

SOOOG Magazine - februari 2022

SOOOG Magazine - februari 2022
Wat zou het mooi zijn als we iedere dag voor alle kinderen inspirerend, uitdagend en rijk kunnen maken met opvang en onderwijs. Opvang en onderwijs waarin kinderen de ruimte krijgen om te leren en eigenaar te worden van hun eigen ontwikkeling, zodat ze hun talenten gaan ontdekken en ontplooien.