Dalton Kindcentrum de Tweemaster

Dalton Kindcentrum de Tweemaster

Terug naar Winschoten | Gepubliceerd op:

Vestigingsadres
Piet Heinlaan 19/19a
9675 AZ Winschoten

Telefoon
0597-414277

Email
obsdetweemaster@sooog.nl

Website
www.obs2master.nl

Directeur
Wianda Beerekamp
w.de.boer@sooog.nl

 


De Tweemaster is een middelgroot Dalton kindcentrum met 200-240 leerlingen verdeeld over tien groepen met een enthousiast team van vijftien leerkrachten en een conciërge. Samen staan zij dagelijks klaar om goed onderwijs te geven en de leerlingen een fijne tijd op school te bezorgen

Alle tien groepen van de school zijn op één terrein gehuisvest. Acht groepen bevinden zich in het hoofdgebouw aan de Piet Heinlaan 19, dat niet alleen modern en gezellig is ingericht, maar dat ook uiterst functioneel is gebouwd. Met acht klaslokalen gegroepeerd rondom de centrale computer- en gemeenschapsruimte, met een speellokaal voor de kleuterafdeling en een modern gymnastieklokaal naast de deur, is het op "De Tweemaster" goed werken en goed toeven.  De groepen 7 en 8 hebben hun onderkomen in de dependance naast het hoofdgebouw, centraal gelegen tussen gymnastieklokaal en het grote schoolplein.

De kenmerken van het Daltononderwijs die wij bij ons op school onderschrijven zijn: Vrijheid & verantwoordelijkheid, Zelfstandigheid, Samenwerken, Reflectie, Effectiviteit & doelmatigheid en Borging.

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen, hun ouders/verzorgers en de personeelsleden graag naar school komen. Op school zorgen we met elkaar voor een rustig en prettig werkklimaat.

 

Downloads