Kindcentrum de Wiekslag

Kindcentrum de Wiekslag

Terug naar Blijham | Gepubliceerd op:

Vestigingsadres
Veurste Rou 4
9697 RZ Blijham

Telefoon
0597-562070

Email
obsdewiekslag@sooog.nl

Website
www.obs-dewiekslag.nl

Directeur
Harma Hulzebos
h.hulzebos@sooog.nl


Kindcentrum De Wiekslag is een energieke en levendige dorpsschool. Alle kinderen zijn bij ons welkom. Normen en waarden hebben we hoog in ons vaandel staan. Ook in onze lessen maar ook in wie we zijn, zijn dit zaken die we breed uitdragen.

Ons team bestaat uit hardwerkende, zelfstandige professionals die staan voor hun zaken in het hedendaagse onderwijs. Middels nascholing zorgen we er voor dat we bij blijven en ons onderwijs afstemmen op de huidige tijd. Hierbij maken we bewuste keuzes. We vinden rust maar ook  structuur brengen heel belangrijk bij ons op school. Andere zaken die u in ons onderwijs terugvindt zijn o.a. aandacht voor ieder kind, zelfstandig werken, samenwerkend leren en adaptief  onderwijs.

De kinderen werken en leren in combinatiegroepen, dus in heterogene leeftijdsgroepen maar we zijn op bepaalde momenten ook groep doorbrekend bezig. Jong en oud gaan samen aan de slag. Bij ons op school werken we met eigentijdse moderne methodes en leermiddelen. Alle groepen maken gebruik van het digibord en waar mogelijk worden laptops met leerlingensoftware ingezet. Ook het gebouw is van deze tijd. Er is aandacht voor de inrichting. Het plein is voor de kinderen een boeiende speelplek die uitnodigt samen met elkaar te spelen.