Kindcentrum Drieborg

Kindcentrum Drieborg

Terug naar Drieborg | Gepubliceerd op:

Vestigingsadres
G. Topelenstraat 9
9688 RN Drieborg

Telefoon
0597-521477

E-mail
kcdrieborg@sooog.nl

Website
www.obsdrieborg.nl

Directeur
Anja Korteweg
a.korteweg@sooog.nl

 

Welkom bij Kindcentrum Drieborg

Op Kindcentrum Drieborg heerst een open en ongedwongen sfeer waar ruimte is voor het individuele kind om zich maximaal te ontplooien. Het is een ontmoetingsplaats waar leerlingen, ouders en leerkrachten zich prettig voelen en samenwerken. Het is een relatief klein kindcentrum met een eigen karakter waar ieder kind welkom is.

Op onze school leren kinderen om zelfstandig, samen, creatief en onderzoekend te leren en zich te ontwikkelen. We maken binnen de groepen onderscheid tussen verschillende leerniveaus, zodat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient. De kinderen krijgen gedegen onderwijs in combinatie met een breed aanbod aan diverse activiteiten. Centraal bij ons staat dat ieder kind uniek en welkom is. Samen met kinderen en ouders vormen we een warme, open en dynamisch kindcentrum waar aandacht en respect voor elkaar en elkaars talenten, voorop staat.

Kindcentrum Drieborg is een school:

  • Waar elk kind zich binnen zijn eigen mogelijkheden optimaal en harmonieus ontwikkelt met het doel later een gerespecteerde plaats in onze (multiculturele) samenleving te verwerven.
  • Waarbij de ontwikkeling zich richt op zowel cognitief, sociaal-emotioneel als creatief en sportief gebied.
  • Die haar leerlingen aflevert als zelfstandige, sociale en kritisch denkende kinderen, die klaar zijn om de volgende stap te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Die een open dialoog en een goede wisselwerking met ouders bewerkstelligt om samen de vormgeving en de inhoud van ons onderwijs en het wij-gevoel gestalte te geven.