SOOOG Courant

SOOOG Courant

Terug naar Nieuws | Gepubliceerd op:

Met trots delen wij de ‘SOOOG Courant 2022’, de publieksversie van het bestuursverslag. Met deze courant legt SOOOG verantwoording af over het gevoerde beleid in het afgelopen kalenderjaar.

In deze digitale courant leest u alles over het gevoerde beleid, hoe financiële middelen binnen de stichting zijn gebruikt en welke investeringen we de komende jaren willen doen. Ook staat erin hoe de stichting er organisatorisch uit ziet en wat de belangrijkste ontwikkelingen en resultaten zijn op het gebied van onderwijs en personeelsbeleid.


U kunt de SOOOG Courant lezen door hier te klikken. Wij wensen u veel leesplezier.

Bekijk ook

SOOOG Magazine oktober 2023

SOOOG Magazine oktober 2023
Lees in het allernieuwste SOOOG Magazine, De Kindertalentenfluisteraar, Lessen van het speciaal basisonderwijs, ‘Andere ouders doen ook maar wat' en nog veel meer interessante artikelen.

Ouderfolder - Strategisch Beleid 2023-2027

Ouderfolder - Strategisch Beleid 2023-2027
In deze folder vertellen we kort over ons nieuwe strategische beleidsplan 'Verbinden, verbeelden en verwonderen'. Die titel zegt alles: we bieden onderwijs dat de nieuwsgierigheid van kinderen prikkelt.

Nieuwsbrief ouder(s)/verzorger(s) - juli 2023

Nieuwsbrief ouder(s)/verzorger(s) - juli 2023
Op school gonst het van de schoolkampen, musicals en het uitkijken naar de zomervakantie: het is bijna weer tijd om het schooljaar af te sluiten.